Farklı Projelerin Adresi Şehitkamil Belediyesi

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde bir çok örnek projeyi hayata geçirerek Türkiye’de ve Gaziantep’te adından sıkça söz ettiren Şehitkamil Belediyesi, kendi bünyesinde oluşturduğu mimar ve mühendisleriyle 4 yılda 214 farklı projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Farklı Projelerin Adresi Şehitkamil Belediyesi
4 yıl içerisinde Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi (ŞKM), Biyolojik Gölet ve Biyolojik Şelale, Katı Atık Ayrıştırma Merkezi (MÖP), Alleben 1 ve Alleben 2 Yüzme Havuzları, Gazikent Toplu Konutları, Şirinevler Sosyal Konutları ve Şirinevler 2+1, Güneş Panelleri, Sosyal Tesisler, Vefa ile Merhamet Eli Projesi başta olmak üzere bir çok önemli projeye imza atan Şehitkamil Belediyesi 214 projeyi daha hayata geçirdi. Kendi mimarlar ve mühendisleriyle yola çıkan Şehitkamil Belediyesi, üretilen projeler, Başkan Rıdvan Fadıloğlu önderliğinde hayata geçiriliyor. Şehitkamil ilçesinde yaşayan vatandaşların huzur ve sağlığı adına bir çok önemli projelere imza atan Şehitkamil Belediyesi Türkiye ve Gaziantep’te örnek Belediye olarak gösteriliyor. Yapmış olduğu projelerle ödüllere de layık görülen Şehitkamil Belediyesi’nin en önemli projelerinden MÖP hem doğayı koruyor hem de ekonomiye katkı sağlıyor. Şehitkamil Belediyesi tarafından diğer önemli projelerin başında gelen Alleben yüzme havuzları ise Şehitkamil ilçesinde bulunan vatandaşların rahat bir ortamda yüzme ve spor yapma öğrenimini sağlıyor. Yapmış olduğu konutlarla da adından söz ettiren Şehitkamil Belediyesi tüm Gazianteplileri ev sahibi yapmayı da hedefliyor. Güneş Paneli projesiyle Dülük Baba Tabiat arkında bulunan biyolojik göledin elektriğinin yüzde 80 karşılamasına neden olurken, Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen Belediye Başkanları Şehitkamil Belediyesi’nin Güneş Paneli projesine hayran kalarak, proje hakkında bilgi alıp, kendi illerinde de hayata geçiriyor. Şehitkamil ilçesinin hemen hemen tüm mahallesine Sosyal Tesis kuran Şehitkamil Belediyesi ev hanımlarına ve çocuklara rahat bir ortam sağlıyor. Geçtiğimiz yıllarda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından, ödüle layık görülen projeler, Gazianteplilerinde ilgisini çekiyor.

Gaziantepliler ve Şehitkamil ilçe halkı için gece gündüz çalıştıklarının altını çizen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Göreve geldiğimiz 4 yıldan bu yana kendi mimarlar ve mühendislerimizle yola çıkarak, 214 farklı projeye imza attık. Bunların en başında Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi (ŞKM), Biyolojik Gölet ve Biyolojik Şelale, Katı Atık Ayrıştırma Merkezi (MÖP), Alleben 1 ve Alleben 2 Yüzme Havuzları, Gazikent Toplu Konutları, Şirinevler Sosyal Konutları ve Şirinevler 2+1, Güneş Panelleri, Sosyal Tesisler, Vefa ile Merhamet Eli Projesi yer alıyor. Bu projelerimizden birçoğu Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödüle layık görüldü.

Ayrıca birçok projemiz ise diğer illerin Belediye Başkanları tarafından beğenildi. Kentimize gelen Belediye Başkanları projelerimizden bilgi alarak kendi illerinde uygulamaya koyuyorlar. Biz Şehitkamil Belediyesi olarak, kendi mimar ve mühendis arkadaşlarımızla yola çıkarak bu projelerimizi hayata geçiriyoruz. Amacımız vatandaşlarımıza güzel bir Şehitkamil ilçesi bırakmak” dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bir çok devlet erkanı tarafından ödüle layık görülen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, “Hayata geçirdiğimiz projelerimizle sosyal ve kültürel belediyeciliği ön planda tutarak, gelecek nesillere güzel bir Şehitkamil armağan etmek için çalışıyoruz. Örnek projelerimizde emeği geçen ekibime çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA