Denizli Belediyesi’nden Öğrencilere Eşofman

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, belediye tarafından açılan spor kurslarına katılan öğrencilere eşofman hediye etti.

Denizli Belediyesi’nden Öğrencilere Eşofman
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, belediyenin açmış olduğu yaz dönemi spor kurslarına katılan öğrencilere eşofman hediye etti. Aynı gün içinde Atatürk Ortaokulu Denizli Belediyesi Spor Salonu, İncilipınar Parkı, Adalet Parkı, Fatih Mahallesi Semt Sahası, Karşıyaka Mahallesi Semt Sahası ve Korucuk Mahallesi'ne giden ve burada farklı branşlarda kurslara katılan öğrencilerle buluşan Başkan Zolan, yaz döneminde belediyenin 23 farklı branşta açtığı kurslara 11 binin üzerinde katılım olduğunu söyledi.

Başkan Zolan, "Biz geleceğimize, çocuklarımıza yatırım yapmaya devam ediyoruz. Eğitime destek veriyoruz zira geleceğimiz eğitimle şekillenecek.Spora destek veriyoruz çünkü gençler enerjilerini ancak sporla doğru ve disiplinli bir şekilde kullanabiliyor. Bu kurslar da bunun en güzel örneği. Yaklaşık 4 bin çocuğumuza eşofman hediye ettik. Kentin farklı noktalarında devam eden kurslarımızı ziyaret ederek hem çocuklarımızla tanışmak hem de öğrendiklerini görmek istedim. Amacımız çocuklarımızı spora teşvik etmek, spor yapma alışkanlığı kazandırmak. Çocuklarımız kötü alışkanlıklardan uzak dursunlar istiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA