Yeni Kaymakam Kamuran Mustafa Ballı’ya İlk Ziyaret Başkan Yazıcı’dan

Akyazı Kaymakamı Erdoğan Beypınar’ın Pamukkale’ye atanmasından sonra Akyazı’ya yeni Kaymakam olarak atanan Kamuran Mustafa Ballı’ya ilk ziyareti Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı gerçekleştirdi.

Yeni Kaymakam Kamuran Mustafa Ballı’ya İlk Ziyaret Başkan Yazıcı’dan
Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı Akyazı’ya yeni atanan Kaymakam K. Mustafa Ballı’ya makamında ziyarette bulundu. Başkan Yazıcı’yı oldukça sıcak karşılayarak ziyaretten ötürü çok teşekkür ederek memnun olduğunu dile getiren Yeni kaymakam Ballı Başkan Yazıcı’dan Akyazı hakkında bilgiler de aldı.

Akyazı’yı göreve başlamadan önce de araştırarak bilgiler aldığını belirten Ballı, “Akyazı yaylaları, gölleri, yeşilliği, doğası, havası, şirinliği ve sıcaklığı ile bambaşka bir ilçe, burada görev yapacak olmaktan çok mutluyum; halkımızla inşallah iç içe uzun yıllar burada birlikte olacağız. Akyazı’yı dolaşıp çevreyi de incelediğimde Akyazı yükselmeye ve ileri hedeflere ulaşmaya örnek bir ilçe olmaya müsait bir yer bizlerde kurum ve kuruluşlarımız ile ortaklaşa çalışmalar, projeler düzenleyip halkımızın güveni refahını sağlayacak, Akyazı’yı ilerletmek amacıyla elimizden ne geliyorsa da her zaman yapacağız” dedi.

Akyazı Belediye Başkan Yaşar Yazıcı, “Akyazı’ya yeni atanan sayın Kaymakamımız Kamuran Mustafa Ballı’ya yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Bizler bundan önce her zaman kurum ve kuruluşlarımızla daire amirlerimizle hep irtibatta olduk Sayın kaymakamımızla da her zaman istişarede olacağız. İnşallah Akyazı’mız içinde güzel çalışmalarda ve projelerde bulunup Akyazı’nın hizmetine sunacağız” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA