Başkan Adayı Dinç’ten, Zonguldak Valisi Kaban’a Ziyaret

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkan Adayı Fehim Dinç ve beraberindekiler, göreve yeni başlayan Zonguldak Valisi Ali Kaban’a ziyarette bulundu.

Başkan Adayı Dinç’ten, Zonguldak Valisi Kaban’a Ziyaret
Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkan adayı Fehim Dinç ve beraberindekiler, göreve yeni başlayan Zonguldak Valisi Ali Kaban’a ziyarette bulunarak, görevinde ve çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette konuşma yapan Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkan adayı Fehim Dinç, “Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkan Adayı olarak sayın Valimize hoş geldin ziyaretine geldik. Çalışmalarında başarılar dilemek ve kendimizi tanıtmak için geldik. Türkiye Sakatlar Derneği bütün engelli camiaya hizmet veren bir dernektir. Biz yaklaşık 2 yıldan beri bu dernek için yönetim oluşturduk bu yönetim gönüllü ve engelli arkadaşlarımdan oluşuyor. İş yapabilecek bir yönetimdir. Sakatlar derneği 13 yıldır aynı yönetimle yönetilmektedir. Derneğimizin heyecanı artık bitmiştir onun için yeni bir yönetim kurduk” dedi.

Zonguldak Valisi Ali Kaban ise, ziyaretten dolayı Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkan adayı Fehim Dinç ve beraberindekilere teşekkür etti.
Kaynak: İHA