Ak Parti Merkez İlçeden, Zonguldak Valisi Kaban’a Ziyaret

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve yönetimi, göreve yeni başlayan Zonguldak Valisi Ali Kaban’a ziyarette bulundu.

Ak Parti Merkez İlçeden, Zonguldak Valisi Kaban’a Ziyaret
AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve yönetimi, göreve yeni başlayan Zonguldak Valisi Ali Kaban’a hoş geldin ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarette konuşma yapan AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, “Bugün yeni gelen valimizi yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte ziyaret ettik. Kendisi valilik tecrübesi olan birsi ve Ankara tecrübeleri de var. Zonguldak’ta devam eden projeler ile ilgili fikir alışverişlerinde bulunduk. Siyasi irade olarak sayın valimizin yanındayız. Birlik ve beraberlik içinde şu an mevcutta devam eden projeler ile birlikte yeni hazırlayacağımız projeler ile el ele vererek birlikte Zonguldak’a hayırlı hizmetler kazandıracağız. Aynı zamanda belediye başkanlarımızla birlikte beldelerimize de bir değerlendirme yapmış olduk. Zonguldak’ın fiziki anlamda beldelere açılması konusunda fikir alışverişinde bulunduk. İnşallah önümüzde ki süreçte bu çalışmaları hayata geçirmek için birlikte el ele vereceğiz” dedi.

Zonguldak Valisi Ali Kaban ise, ziyaretlerinden dolayı AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve yönetimine teşekkür etti.
Kaynak: İHA