Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, Zonguldak'ta

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Çaycuma’da kurum ziyaretlerini Çaycuma Belediye Başkanlığı ile devam etti.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, Zonguldak'ta
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Şentp'u, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen'i makamında ziyaret etti. Gülşen, Şentop'tan, Çaycuma'nın ikinci sınıf ilçe olması için destek istedi. Başkan Gülşen, ilçenin sınıf atlaması ile ilgili talebini şöyle ifade etti:
"Mustafa hocam göreve geldiğinden bu tarafa Ankara’da zaman zaman görüşüyoruz. Hatta kamu ve bireysel taleplerimizi iletiyoruz. Bundan dolayı bize vermiş olduğu güç ve destekten dolayı kendilerine huzurunuzda teşekkür ediyorum. Çaycuma’mız hızla büyüyen bu bölgenin ilçelerin başında gelmektedir. Şuanda bizim son on senede ilçemiz yüzde kırk fiili olarak büyüdü. Hizmet olarak da bir o kadar büyüdü. Belediyemizin gerekse devletimizin yatırımlarıyla daha da ileri bir noktaya geleceği aşikardır. Filyos Projesi ekseni içerisinde belediye ve devletimizin çok ciddi yatırımları var. Belediyeler bunları yaparken bütçelerinde idari otoritesinin de çok önemli olduğu ortadadır. Bundan böyle daha iyi çalışmamız lazımdır. Halkla toplusal diyalogları hiçbir zaman eksik etmememiz lazım. Başbakanımızın da dediği gibi. Önümüzde malum genel seçimlerimiz var. Bizim karnemiz halkla yapılan kamuoyu yoklamalarında sonuçta sandıktır. Halkımızın bize vermiş olduğu güven tamdır. Bizim sandıktan çıkacağımız, hizmetimize devam edeceğimiz aşikardır.”
Çaycuma Belediyesinin hizmet anlamında oldukça çalışkan olduğunu ifade eden Şentop ise talebe destek sözü verdi. Konuyu Adalet Bakanlığı'na taşıyacağını belirten Şentop, çalışmalarla ilgili şöyle konuştu:
“İşlerin yoğunluğu dolayısıyla çok sık gelemiyorum. Hakikaten belediye başkanımızın hizmetleri her yıl Çaycuma’yı daha da farklılaştırıyor. Makro projeler önemli, özellikle Filyos Projesi, Bütün planlar gerçekleşirse Filyos’ta Çaycuma’da büyütecek. Bu bakımdan bu konuların üzerinde daha ağırlıklı durmak gerekiyor. Ulaştırma Bakanımızın söylediğinden o söz üzerine Eylül ilk haftası son durum hakkında bilgi alacağım. Adliyeyle ilgili geçen senede görüşmüştük. Bu dönem onun için bir girişimde bulunuruz. Çaycuma hem teşkilatlarımız, hem belediyemiz hem de milletvekilleriyle beraber gerçekten uyumlu çalışan bir ilçemiz.”
Kaynak: İHA