Adana Demirspor'a Kombine Desteği

ADANA - Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci'nin PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'a 30 bin liralık kombine desteği verdiği bildirildi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kulüp Başkanı Mustafa Tuncel'in makamında ziyaret ettiği Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, 30 bin lira değerinde kombine bilet satın alarak takıma maddi destek sağladı.

Zenbilci, şehirlerin ekonomik, kültürel ve sosyal alanlardaki başarısının spordaki başarısıyla doğru orantılı olduğunu belirterek, "Adana ayarındaki diğer şehirlerimizin Süper Lig'de top koşturan temsilcileri varken bizim bir değil üstelik iki ayrı kulüple o klasmanda temsil edilmemiz şarttır. Zaten sporda böyle bir başarıdan söz edemiyorsak diğer alanlar detaydan ibarettir, teferruattan ibarettir. İnşallah bu sene Adana Demirspor'un şampiyonluğa ulaşacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Adana Demirspor'un şehrin sembolleşmiş futbol takımlarından birisi olduğu belirten Zenbilci, Tuncel'e elini taşın altına koyduğu için teşekkür ettiğini kaydetti.

Tuncel ise Zenbilci'nin kendilerini yalnız bırakmadığını belirterek, destekleri için teşekkür etti. Tuncel daha sonra üzerinde Ahmet Zenbilci yazan 12 numaralı formayı Zenbilci'ye hediye etti.

Kaynak: AA