Ayhan’dan Mhp Genel Merkezi’ne Yönelik Saldırıya Tepki

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, MHP Genel Merkezi’ne yapılan saldırının son derece düşündürücü olduğunu söyledi.

Ayhan’dan Mhp Genel Merkezi’ne Yönelik Saldırıya Tepki
MHP Genel Merkezi’ne girmeye çalışan bir aracın bina önündeki heykellere çarparak durmasıyla sonuçlanan olayla ilgili Emin Haluk Ayhan açıklamalarda bulundu. Olayın son derece düşündürücü olduğunun altını çizen Ayhan, "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve beraberindeki heyetin gerçekleştirilecek ‘Türkçe Mitingi’ için Konya’ya hareket etmesinden hemen sonra MHP Genel Merkezi’ne araçlı bir saldırı girişiminde bulunulmuştur. Olay son derece düşündürücüdür. Biz büyük bir mücadeleden geliyoruz. 44 yıllık bu mücadelemizde tabi ki önümüze bir çok engeller çıkmıştır. Ama biz ideolojimizden ve bu ülkenin hayrına olanları söylemekten bıkmadık. Bıkmayacağız. Bu tür saldırılar bizleri yıldıramayacak” dedi.

MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri ise saldırının zamanlama açısından son derece dikkat çekici olduğunu belirterek, “44 yıldır Türk milletinin refahı ve mutluluğu için mücadele veren Milliyetçi Harekete yapılan bu saldırı tabi ki bizi doğru bildiğimiz yoldan döndüremeyecek. Biz milletimize bugüne kadar hep doğruları söyledik. Bundan sonra da böyle olacak. Tabi ki genel merkezime yapılan bu saldırı tüm boyutlarıyla değerlendirilmektedir. Biz, olayın tüm boyutlarıyla araştırılıp kamuoyuna açıklanmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA