Eskişehir'de Ali Korkmaz’ı Anmak İsteyen Grup Otomobile Saldırdı

Eskişehir’de Gezi Parkı olaylarında hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz’ı darp edildiği yerde anmak isteyen grup, trafiği kapattıkları yoldan geçmek isteyen otomobile saldırdı.

Eskişehir'de Ali Korkmaz’ı Anmak İsteyen Grup Otomobile Saldırdı
Eskişehir’de Gezi Parkı olaylarında darp edildikten sonra 38 gün sonra hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz’ın darp edildiği yere gelen bir grup burada yolu trafiğe kapatarak anma töreni düzenlemek istedi. Burada polis ekipleri ile kısa bir münakaşa yaşayan grup oturma eylemini başlattı. Bu sırada trafiğe kapatılan yoldan geçmek isteyen bir otomobile gruptan birkaç kişi saldırdı. Eylemcilerin saldırması sonucunda otomobilde maddi hasar oluştu. Arkadaşlarının sakin olmasını isteyen eylemciler, otomobilin daha fazla zarar görmesini engelledi. Yarım saatlik oturma eyleminde şarkılar söyleyen grup daha sonra olaysız şekilde dağıldı.

Ali İsmail Korkamaz’ı darp ettiği iddia edilen fırın sahiplerinin ise cezaevine girdikten sonra fırını devrettikleri öğrenildi. Birkaç gün önce tabelaları değişen fırının camına ise ‘Bu Fırın El Değiştirmiştir’ yazısı yazıldığı görüldü.

Kaynak: İHA