Trabzon Belediyesi Bengisu Mahallesinde Asfaltsız Yol Bırakmıyor

Trabzon’un yeni mahallelerinden biri olan Bengisu Mahallesi’nde Belediye'nin yaptığı asfalt çalışmaları mahalle sakinleri tarafından sevinçle karşılandı.

Trabzon Belediyesi Bengisu Mahallesinde Asfaltsız Yol Bırakmıyor
Kisarna Caddesi, Saraylar Mevkii cadde ve sokakların asfaltlamasından dolayı Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve belediye çalışanlarına teşekkür eden Bengisu Mahalle Muhtarı Cemal Eyüpoğlu, “Belediyemiz mahallemizde çok önemli bir asfaltlama hamlesi başlattı. Belediyemiz mahallemizde aciliyet arz eden cadde ve sokaklarımızı asfaltladı. Artık çamurdan, toz ve topraktan kurtulduk. Sokak ve caddelerimizin asfaltlanması ayrıca ulaşım yönünden de bizleri rahatlattı. Emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Kisarna Caddesi ile Saraylar Mevkii’ndeki sokaklarda asfaltlama çalışmalarını iki günden bu yana sürdüren Belediye, söz koşunu yollara 2 bin tonun üzerinde asfalt serdi. Öte yandan belediye yeni mahallelerinden biri olan Uğurlu’da da önemli oranda asfaltlama yaptı. Mahallede muhtelif sokaklara 5 bin tonun üzerinde asfalt seren belediye ekiplerinin çalışması vatandaşları memnun etti.
Kaynak: İHA