Orhan: 'turgutlu'ya Çağ Atlattım, Şimdi De Manisa'yı Uçurmaya Talibim'

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığını ilk açıklayan isim olan Turgutlu Belediye Başkanı AK Parti'li Serhat Orhan, aday adaylığı ve adaylık sürecinde iddialı açıklamalarda bulundu.

Orhan: 'turgutlu'ya Çağ Atlattım, Şimdi De Manisa'yı Uçurmaya Talibim'
Turgutlu’nun 10 yılda yapılan yatırımlarla kabuk değiştirdiği, şimdi bu bilgi ve deneyimini Manisa için kullanmak istediğini ifade eden Orhan, “Aday adaylık sürecimde yaptığım hizmetlere ve halkımın teveccühüne güveniyorum” dedi.

Serhat Orhan açıklamalarına şöyle devam etti: “En son 10 yıllık hizmetlerimizin tanıtımını yaptığımız '10 Yılda Nereden Nereye' isimli kitapçıkta yatırımlarımızın bir kısmına yer verdik ve bu kitapçıktan binlerce dağıttık. Bu hizmetleri tekrar hatırlattığımız halkımızdan yüzlerce tebrik telefonu ve mesajı aldım. Bu kitapçığı herkes incelemeli diye düşünüyorum.”

"ADAY OLACAĞIMI DÜŞÜNÜYORUM"
Orhan, “Yapmış olduğum bu hizmetlerin halkımız başta her kesimden takdir görmesi beni mutlu ediyor. Ben halkıma güveniyorum, halkımdan aldığım destek ve Turgutlu referansımın iyi olması nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olacağımı düşünüyorum. Partim beni nerede görmek isterse ben hizmetlerime orada devam ederim” ifadelerini kullandı.

Adaylık süreciyle ilgili açıklamalarına devam eden Serhat Orhan, “10 yıllık görev süremizde Turgutlu’ya 50 yıllık yatırımı ve hizmeti getirdik. Belediye, hükümet, devlet ve hayırseverlerimizin imkanları ile yapılan hizmetler Türkiye’ye örnek oldu, taraflı, tarafsız herkesin beğenisini ve takdirini kazandı. Manisa’da ve ilçelerimizde yaşayan tüm vatandaşlarımızı Turgutlu’ya davet ediyor ve nereden nereye geldiğimizi görmelerini istiyorum. Turgutlu’ya çağ atlattım şimdi de Manisa'yı uçurmaya talibim. Biz hep birlikte Manisa’yız, biz hep birlikte Türkiye'yiz” diyerek açıklamalarına son verdi.
Kaynak: İHA