Başarılı Ortaokul Öğrencileri Bayburt Üniversitesini Ziyaret Etti

Türkiye genelinde ortaokul 7 ve 8’inci sınıfa geçen derslerinde başarılı öğrenciler için Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu tarafından ‘Eğlenerek Öğrenelim Haftalık Yaz Programları’ kapsamında düzenlenen etkinlikler çerçevesinde bir grup öğrenci Bayburt Üniversitesini ziyaret etti.

Başarılı Ortaokul Öğrencileri Bayburt Üniversitesini Ziyaret Etti
İçişleri Bakanlığı koordinatörlüğünde Milli Eğitim Bakanlığı, Aile Sosyal ve Politikalar Bakanlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü ile yapılan işbirliği çerçevesinde ‘Eğlenerek Öğrenelim Haftalık Yaz Programları’ kapsamında Bayburt Üniversitesi Dede Korkut Kampüsü’nü ziyaret eden öğrenciler fakülte ve laboratuvarları gezerek yetkililerden üniversite hakkında bilgi aldılar.

Öğrenciler daha sonra Bayburt Belediyesi ve diğer kamu kurumlarını ziyaret etmek üzere Bayburt Üniversitesinden ayrıldılar.

‘Eğlenerek Öğrenelim Haftalık Yaz Programları’ kapsamında resmi kurumların yapısı ve işleyişi, öğrencilere, eğlendirerek ve sosyalleştirerek öğretmek amaçlanıyor. Başarılı öğrencilere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü de maddi destek veriyor.
Kaynak: İHA