Uşak Emniyet Müdürü Toprak, Uosb’yi Ziyaret Etti

Uşak İl Emniyet Müdürü Ogün Toprak Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kuruluna nezaket ziyaretinde bulundu.

Uşak Emniyet Müdürü Toprak, Uosb’yi Ziyaret Etti
Toprak’ı Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyeleri, UOSB Bölge Müdürü ve Müdür Yardımcıları karşıladılar. UOSB Bölge Müdürlüğü' nde gerçekleşen ziyarette UOSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım, Uşak il Emniyet Müdürü Ogün Toprak’a UOSB Yönetim Kurulu faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

Başkan YıldırımUşak Organize Sanayi Bölgesi olarak daima yenilikçi, çağa ayak uydurabilen, sanayicisinin yanında olan bir yönetim anlayışına sahibiz. Bölgemizi, Türkiye’nin Yükselen Yıldızı yapma yolunda hızla ilerlemekteyiz. Yaptığımız yatırımlarla UOSB, bir cazibe merkezi haline gelmiştir. UOSB, Sivil Toplum Kuruluşları ve Kurumlarla birlikte hareket etmekte ve çalışmalarda bulunmaktadır. Çünkü; Birlikte çalışmanın bizleri daha da güçlendireceğine ve Uşak’ın hak ettiği güzel yerlere gelebilmesinin beraber çalışmakla mümkün olacağına inanıyoruz” dedi.

İl Emniyet Müdürü Ogün Toprak, Uşak için Organize Sanayi Bölgelerinin ne denli önem arz ettiğinin bilincinde olduklarını, Emniyet Müdürlüğü olarak asli görevimiz olan, güven ve huzurunun sağlanabilmesi için sürekli çalıştıklarını belirtti.

“Sivil Toplum Kuruluşlarının ve Kurumların bizlerin yanında olması gücümüze güç katmaktadır ve Uşak Organize Sanayi Bölgesi ile birlikte projeler yapmak, birlikte çalışmak bizleri memnun edecektir” dedi.

Yapılan görüşme ve sohbetin ardından İl Emniyet Müdürü Ogün Toprak, Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bölge Müdürü Vedat Altay ve Bölge Müdür Yardımcıları ile birlikte Uşak Organize Sanayi Bölgesi’nin uzun yıllar su ihtiyacını karşılayacak olan Uzundere ve Kocadere Göletleri' nin yapılacağı yerlerde incelemelerde bulundu ve Derbent Köyü’ ne geçerek köy muhtarı ve köy halkı ile sohbet ettiler.
Kaynak: İHA