İş Bankası'na Stevie Awards'tan Beş Ödül

İSTANBUL - Türkiye İş Bankası, uluslararası iş dünyasının saygın ödüllerinden Stevie Awards'ta farklı ürün ve hizmetleriyle beş ayrı kategoride ödül kazandı.

İş Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, "İşCep QR Kodla Bankamatikten Para Çekme" uygulamasıyla finansal hizmetlerde, "Yılın En İyi Yeni Ürünü" kategorisinde Altın Ödül'e layık görüldü.

İş Bankası ayrıca, "Kumbara Fonu Kampanyası" ile Gümüş Ödül alırken, "Maximum Kart aynı zamanda Müzekart", "İşCep Parakod" ve "Karneni Göster Kitabını Al" projeleriyle de Bronz Ödül kazandı.

Finansal hizmetlerde yılın en iyi yeni ürünü kategorisinde Altın Ödül kazdıran "İşCep QR Kodla Bankamatikten Para Çekme" uygulaması, iOS ve Android işletim sistemlerini destekleyen cep telefonları aracılığıyla, herhangi bir karta ihtiyaç duyulmadan bankamatiklerden hızlı, güvenli ve pratik şekilde para çekme imkanı tanıyor. Ayrıca, uygulama aracılığıyla İş Bankası, kart kopyalama dolandırıcılığı riskini de ortadan kaldıran yeni bir ürünü hizmete sunmuş oldu.

Bankaya "Tüketici Pazarlaması, Yılın En İyi İletişim ve PR Kampanyası" kategorisinde Gümüş Ödülü getiren "Kumbara Fonu Kampanyası"nda, çocuklarının geleceğine bugünden yatırım yapmak amacıyla Kumbara Fonu hesabı açtıran velilere, çift kişilik sinema biletiyle Cem Yılmaz'ın canlandırdığı Servet Bey karakterli İş Bankası Kumbarası hediye edildi.

"Bankacılık Sektöründe Yılın Pazarlama Kampanyası" kategorisinde Bronz Ödül kazandıran "Maximum Kart aynı zamanda Müzekart" kampanyasında da, sektörde bir ilk olarak İş Bankası Maximum özellikli kredi kartı sahiplerinin, Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı 300'den fazla müze ve ören yerini her yıl bir ay boyunca ücretsiz olarak ziyaret edebilecekleri duyuruldu.

İş Bankası'nın "Yılın Yeni Ürün Lansmanı" kategorisinde Bronz Ödül aldığı "İşCep Parakod" ile, müşterilere hem e-ticaret ve hem de mağaza alışverişlerinde kredi kartı taşımadan cep telefonundan QR kodu okutarak güvenle ödeme yapma imkanı sağlandı.

Bugüne kadar gerçekleştirilmiş en büyük kitap kampanyası olan "Karneni Göster Kitabını Al" projesiyle, Avrupa Bölgesindeki "Yılın Sosyal Sorumluluk Kampanyası" kategorisinde Bronz Ödül alınırken, her yıl yaz tatiline giren 1 milyon ilköğretim öğrencisine karne hediyesi olarak kitap armağan edildi. Kampanya dahilinde bugüne dek 7 milyonun üzerinde kitap dağıtıldı.

Türkiye İş Bankası'nın toplam 5 dalda kazandığı ödülleri alacağı "11. Stevie Awards Ödül Töreni" 14 Ekim 2013 tarihinde İspanya'nın Barselona şehrinde gerçekleştirilecek.

Kaynak: AA