Bosch'a "En İyi Beyaz Eşya Markası" Ödülü

İSTANBUL - Bosch Ev Aletleri, uluslararası beyaz eşya markalarının değerlendirildiği Ocak-Haziran 2013 "Avrupa Karşılaştırmalı Test Raporu"nda birinci sırada yer aldı. Bosch ayrıca İngiltere'nin "Which? Ödülleri"nde üçüncü kez "En İyi Beyaz Eşya Markası" ödülüne layık görüldü.

Bosch'tan yapılan açıklamaya göre, Avrupa'nın ve dünyanın lider markalarının bulaşık makineleri, fırınları, buzdolapları, kurutma ve çamaşır makinelerinin değerlendirildiği testlerde, "Testlerde En İyiler" ve "Satın Alınacak En İyiler" kategorilerinin her ikisinde de 17 ödül alarak, 2013'ün ilk altı ayında toplam 34 ödül sahibi oldu. Bosch, aynı zamanda İngiltere'nin prestijli "Which? Ödülleri"nde üçüncü kez "En İyi Beyaz Eşya Markası" ödülünü aldı.

Açıklamada görüşüne yer verilen Bosch Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Neylan Süer, Bosch'un, 125 yıldır dünyada ve 100 yılı aşkın süredir de Türkiye'de, "İnsanların güvenini kaybetmektense, para kaybetmeyi tercih ederim" ilkesiyle yönetildiğini vurgulayarak, "Bosch olarak, Avrupa'nın ve hatta dünyanın en değerli markalarının ürünlerinin test edilerek, ödüllendirildiği bu raporda açık ara lider marka seçilmekten gurur duyuyoruz.. Bizi, böyle bir platformda 'en iyi' olarak tescilleyen herkese teşekkür ederiz" değerlendirmesini yaptı.

- Bosch, küçük ev aletlerinde de Türkiye'nin en memnun olunan markası seçildi

Beyaz eşya kategorisindeki başarılarının yanı sıra Bosch, Türkiye Kalite Derneği ve uluslararası araştırma şirketi KA Araştırma tarafından yürütülen Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi'nde üç yıl üst üste küçük ev aletleri alanında sektör birincisi seçilerek, Sürdürülen Başarı Ödülü Altın Heykel'e layık görüldü.

Bunun yanı sıra Bosch, TMME 2012'de küçük ev aletlerinde sektör birincisi olarak, Gümüş Heykel Ödülü'nü aldı. Bosch ayrıca, TMME 2012 yılı içinde 87 puanla en yüksek skoru elde eden kuruluş oldu.

Kaynak: AA