Yaz Kuran Kursu Öğrencilerine Beşiktaş Forması Verildi

Tekirdağ’ın Malkara İlçesi Beşiktaşlılar Derneği tarafından Uysal Madenciliğin organizasyonu ile yaz Kuran Kursuna katılan tüm öğrencilere pilav ve lisanslı Beşiktaş forması hediye edildi.

Yaz Kuran Kursu Öğrencilerine Beşiktaş Forması Verildi
Malkara Beşiktaşlılar Derneği tarafından Uysal Madenciliğin organizasyonu ile İlçe Merkezinde bulunan 10 camide düzenlenen yaz kuran kursunda Kuranı Kerim öğrenip, hatim eden yaşları 7 ile 14 arası değişen toplam 250 öğrenciye ve vatandaşlara öğle namazı sonrası pilav ayran dağıtıldı. Yaz kuran kursunda öğrenim gören Beşiktaş taraftarı 70 öğrenciye ise Gazi Ömer Bey camiinde Lisanslı Beşiktaş forması hediye edildi.

Bu organizasyonu geleneksel hale getirmek istedikleri söyleyen Malkara Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Uysal, böyle bir uygulamayı gençlerimizi spora teşvik etmek ve Statlardaki kutuplaşmaları bitirerek hep bir arada olup birbirimiz ile kaynaşmak için bu organizasyonu yaptıklarını söyledi

Yönetim Kurulu Üyesi Uysal, Bir sonraki yaz sezonu Kuran kursunda da diğer takımların Dernek Başkanları ve üyeleriyle görüşerek diğer takımların taraftarlarına da hediyeler vermeleri için toplantı yapacaklarını kaydetti.

Kaynak: İHA