Yerel Seçimler İçin İlk Aday Adaylığı Açıklaması Mhp’den

2014’te yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için ilk aday adaylık açıklaması emekli eğitimci Salih Özden’den geldi.

Yerel Seçimler İçin İlk Aday Adaylığı Açıklaması Mhp’den
Özden, 30 Mart 2014’te yapılacak yerel seçimlerde Kütahya Belediye Başkanlığı için Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığına başvuruda bulundu.
Parti il binasında bir basın toplantısı düzenleyerek aday adaylığını açıklayan emekli eğitimci Özden, konuşmasına toplantıda kendisini yalnız bırakmayan partililere teşekkür etti.

“Varlığına ve birliğine inandığımız, yücelerin en yücesi olduğuna iman ettiğimiz, “Ol” deyince olduran, kalplerimizi iman nuruyla dolduran yüce Allah’ın selamıyla hepinizi selamlıyorum” diyerek konuşmasına başlayan Özden, “30 Mart 2014’te yapılacak mahalli idareler seçiminde Kütahya Belediye Başkanlığı için aday adaylığına başvurmak üzere buradayız. Kütahya, bugünkü kadar ihmal edilmiş, bugünkü kadar istismar edilmiş, bugünkü kadar terk edilip ve garip bir hale düşmemişti. Kütahya'nın makus talihini tekrar kırmak ve canlandırmak için bu göreve talip oldum. Allah bu görevi bize nasip ederse Türk-İslam medeniyeti şehirlerinden biri olan Kütahya'yı layık olduğu yere getirmek için bütün gücümle çalışacağım. Allah bizleri muvaffak eylesin” diye konuştu.

30 Mart 2014 seçimlerinde MHP’nin adayının kazanacağını iddia eden Özden, “Yapılacak seçimlerde ben veya bir başka arkadaşımızın seçimi kazanmasıyla seçimler Milliyetçi Hareket Partisinin zaferiyle sonuçlanacaktır. İnanıyorum ki 2014 yılının 31 Mart sabahı bütün insanlarımızı kucaklayan, hiçbir ayrım yapmayan, h,ç kimseyi aşağılamayan ve dışlamayan, Kütahya’ya ve Kütahyalılara sahip çıkacak dürüst, inançlı, kararlı milliyetçi kadrolar işbaşına gelecektir” şeklinde konuştu.

Özden, yaptığı konuşmanın ardından aday adaylığı başvurusunu MHP İl Başkanı Erol Alpertürk’e sundu.

MHP İl binasında düzenlenen toplantıyla İl Başkanı Erol Alpertürk’ün yanı sıra Merkez İlçe Başkanı Metin Belek, Ülkü Ocakları Derneği Başkanı Selçuk Alıç, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Kaynak: İHA