Vali Altıparmak’tan Dagc’ye Ziyaret

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyetine (DAGC) iadeyi ziyarette bulundu.

Vali Altıparmak’tan Dagc’ye Ziyaret
DAGC Başkanı Feridun Fazıl Özsoy tarafından kapıda karşılan Vali Altıparmak, ilk olarak Cemiyet Sanat Evinde bulunan Resim Kursunu ziyaret etti. Burada kursiyer öğrencilerin yaptıkları resimleri inceleyen Vali Altıparmak, bir süre öğrencilerle sohbet etti.

Daha sonra DAGC’nin kısa bir süre önce yapılan kongresinin ardından seçilen yeni yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun temennisinde bulunan Vali Altıparmak, Erzurum’a gelmeden önce gazetecilerin kendi aralarında olan birlik ve beraberliğinin başka şehirlerin de örnek aldığını duyduğunu belirtti.

DAGC Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, kentteki yerel basın ve yaygın basın temsilcilikleri hakkında Vali Altıparmak’a bilgi vererek, ileriki günlerde basın camiasının daha da ileri gitmesi ve gelişmesi için girişimlerde bulunacaklarını kaydetti.

Vali Altıparmak’ta ziyaret adını bir plaket Başkan Özsoy’a takdim etti.

Ziyarete katılan gazetecilerle şehrin genel durumu hakkında istişarede bulunan Vali Altıparmak, kamu, kurum ve kuruluşların, haber noktasında, olur çerçevesinde Erzurum Emniyet Müdürlüğü’nün teknik bilgi anlamında gazetecilere bilgi verme anlamında daha kolaylık sağlamalarının doğru olacağını belirtti.

Vali Altıparmak DAGC’den ayrılmadan önce Başkan Feridun Fazıl Özsoy, Yönetim Kurulu üyeleri Zafer Bağrıyanık, İrfan Tarakçıoğlu, Onur Sağsöz, Ahmet Akbuğa ile toplu fotoğraf çektirdi.
Kaynak: İHA