Toyota’nın 58. Mağazası Antalya’da Açıldı

Toyota’nın 58’nci plazası Antalya’da açıldı.

Toyota’nın 58. Mağazası Antalya’da Açıldı
Açılış törenine Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. CEO’su Ali Haydar Bozkurt, Toyota Plaza Esay Yönetim Kurulu Başkanı Esat Göyük, AK Parti milletvekilleri Sadık Badak ve Gökçen Özdoğan Enç, Muratpaşa, Konyaaltı, Kepez belediye başkanları, Vali Yardımcısı Mehmet Kurtoğlu, Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer ile çok sayıda davetli katıldı.

Toyota’nın 3S Plaza konseptine uygun olarak satış, servis ve yedek parça hizmeti verecek olan plazanın açılışında konuşan Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. CEO’su Ali Haydar Bozkurt, Antalya’nın turizm başta olmak üzere ekonomik anlamda büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, “Antalya’da gücümüze güç katacak böylesine güzel bir tesisi Toyota bayi ağına kazandıranlar büyük övgüyü hak etmektedir “dedi

Toyota için yeniliklerin hızlanarak devam ettiği bir yıl olduğunu belirten Bozkurt, “Gelişmiş dinamikleri ve yüksek teknoloji ekipmanları ile birlikte neredeyse tamamen yeniden tasarlanan ürünlerimizle Toyota'nın konumu daha da güçlenecektir. Bayi ağımıza katılan Toyota Plaza Esay da bu güçlenmemizde önemli ve etkin bir rol oynayacaktır” diye konuştu

Toyota Plaza Esay Yönetim Kurulu Başkanı Esat Göyük ise, Antalya’ya layık olan modern bir plazayı hizmete açtıklarını belirterek, “Toyota’nın Türkiye’deki 58’nci plazasını Antalya’ya kazandırdığımız için mutluyuz. Dünyanın lider otomotiv üreticisi olan Toyota’yı Antalya’da temsil ediyor olmak gurur verici” dedi.

Toyota Plaza Esay, 712 metrekaresi 2’si showroom olan 4 bin 380 metrekarelik kapalı ve bin 800 metrekarelik açık alana sahip. Antalya ve bölgeye hizmet vermek amacıyla açılan Toyota Plaza Esay’da satış ve satış sonrası hizmetler için 32 kişilik ekip bulunuyor.
Kaynak: İHA