Haşema'dan, Güneş Işığına Maruz Kalmak İstemeyenlere Özel T-shirt

2012 sezonunda su geçirmez ceplerin kullanıldığı şortlardan sonra, Heşema 2013 sezonunda da yine bir ilke imza attı.

Haşema'dan, Güneş Işığına Maruz Kalmak İstemeyenlere Özel T-shirt
Her yıl alanında yeniliklerle öncülük etmeyi başaran Haşema, yenilikçi bakış açısı ile 2013 kreasyonunu hazırladı. Erkekler için özel üretilen t-shirtler sayesinde güneşin yakıcı sıcaklığından korunurken havuz keyfini de aynı anda yaşama imkânı sunuyor.
Her zaman müşterilerinin sağlığına öncelik veren Haşema bu sezon, cildi güneşe hassas, çok uzun süre güneş ışığına maruz kalmak istemeyen baylar için mayo kumaşı kullanarak t-shirtler üretti.

Bu sayede erkekler hem sahillerde zararlı güneş ışınlarından korunacaklar, hem de havuz ve denizin keyfini çıkaracaklar.

Alternatif mayo, havuz modelleri, bayan ve erkek eşofman, trençkot, salaş gibi farklı ürün gruplarında müşterilerinin sağlığına öncelik veren Haşema nano teknoloji ile ürettiği vücut ısısını koruyan ve bakteri üretmeyen Neoplen isimli ürünle 2013’e farklılık getirmeyi başardı.

Geçtiğimiz yıl yoğun ilgi gören Elegant isimli üründe (Aqua Zero) su tutmazlık ve hafiflik, dupond lycra özellikleri 2013 Koleksiyonu’nda yer alan Nur ve Gülşah adlı modellerde yine kullanıldı. Bu yıl teknik tekstil ile üretilen özel bir tela kullanılan ürünler (eşofman ve trençkotlarda kullanıldı) vücut elektriği ve radyasyonu engelliyor. Uzun yıllardır alanında ilk ve öncü olan Haşema 2013 yılında da her yıl olduğu gibi yenilikçi ve farklılık kazandıran bakış açısıyla hazırladığı ürünlerle büyük beğeni topladı.
Kaynak: İHA