Bayraklı Sokaklarında Ak Parti Rüzgarı

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanlığı'nın Çay VE Tepekule mahallelerinde düzenlediği iftar yemeğine katılan AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, iftar sonrası gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde vatandaşların sorunlarını dinleyip, çözüm buldu.

Bayraklı Sokaklarında Ak Parti Rüzgarı
Yaklaşık bin 750 kişinin katıldığı iftar yemeğinden sonra AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ali Aslan ile birlikte ev, esnaf ve yardıma muhtaç vatandaşlar ziyaret edilerek gönül köprüleri kuruldu.

İlçe başkanı Ali Aslan, Ramazan boyunca Bayraklı’ da sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmamaya özen gösterdiklerini söyledi.

BAYRAKLI BİZİM, HEDEF; İZMİR'İ ALMAK
Aslan, Bayraklılı vatandaşların Ak Partiye olan sevgilerini bu ramazan ayı boyunca gördüklerini dile getirerek, "Bayraklı’ da halkın bizi ne kadar sevdiğini Ramazan ayı içerisinde görme şansı bulduk. Her programımıza müthiş bir coşku hakimdi. Bayraklı’ da halkın bize olan sevgisinin farkındayız ve onları mahcup etmeyeceğimize söz veriyoruz. İçleri rahat olsun Bayraklı bizim, hedef İzmir’i almak ‘’ dedi.

AK PARTİ OLDUĞU SÜRECE ÜLKENİN BİRLİK-BERABERLİĞİNİ KİMSE BOZAMAZ
AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli de, amacın sadefe iftar buluşması değil birlik-beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirmeyi de amaçladıklarını belirterek, "Bizim düzenlediğimiz bu iftar sofralarında amaç sadece yemek değil. Biz bu iftarlar vesilesiyle vatandaşlarımıza birlik ve beraberlik duygularını güçlendirmeye çalışıyoruz. Bizim için öncelikli olan vatandaşlarımızın dertleri. Biz bu gönül sofraları ile gönüller kurmaya,herkesin derdine derman olmaya gayret gösteriyoruz. AK Parti iktidarı olduğu sürece Türkiye’nin birlik ve beraberliğini hiç kimse bozamaz. Kimsenin buna gücü yetmez‘’ şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA