Bebka Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

BURSA - Bursa, Eskişehir, Bilecik Kalkınma Ajansı'nın yönetim kurulu toplantısı, Bursa Valisi Şahabettin Harput'un başkanlığında yapıldı.

BEBKA'nın Buttim'deki ofisinde gerçekleştirilen toplantıya, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar ile bu illerin Ticaret Sanayi Odası Başkanları ile uzmanlar katıldı.

Harput, toplantıda yaptığı konuşmada, ajansın faaliyetlerinin ülkeye örnek olacak nitelikteki olduğunu, bu çok yönlü faaliyetlerin vatandaşların da takdirini kazanarak hızla devam ettiğini söyledi.

Bölgenin özelliklerine, değerlerine, potansiyeline, imkanlarına ve geleceğe dönük vizyonuna göre projeler yapılmasının önemli olduğunu ifade eden Harput, "Bizim verdiğimiz mütevazi desteklerle çok ciddi projeler hayata geçiyor ve böylece Bursa, Eskişehir, Bilecik bölgemiz ülkemizin lokomotif bölgesi olarak tarihi hizmetleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Bugün de gündemindeki projeleri değerlendirerek programlayacak, vatandaşımıza ve bölge halkına yeni imkanları, kaynakları sunmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna da Eskişehir'de neler yapılması gerektiği konusunda analiz aşamasında olduklarını, ajansın imkanlarından maksimum düzeyde yararlanılması için özellikle güzel ve kaliteli projeler hazırlamayı hedeflediklerini kaydetti.



Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar da bölgedeki illerin kalkınması için gayret gösterdiklerini belirterek, araştırma ve geliştirme çalışmalarına katkı koymanın görevleri olduğunu dile getirdi.

Kaynak: AA