Manisa Emniyeti Müdürlüğü’nde Terfi Töreni

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan ve bulunduğu rütbeden bir üst rütbeye terfi eden 37 personele düzenlenen törenle rütbeleri takıldı.

Manisa Emniyeti Müdürlüğü’nde Terfi Töreni
Vali Parkı Polis Lokalinde düzenlenen rütbe törenine Vali Abdurrahman Savaş, İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Celal Bayar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali ÇELİK, Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Mustafa Doğru, İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz ve Teftiş Kurulunda görevli 1.Sınıf Emniyet Müdürü Hasan Onar, müdür yardımcıları, şube müdürleri, birim amirleri, terfi eden personel ile aileleri ve mesai arkadaşları katıldı.

Manisa Emniyet Müdürlüğü’nde 3. sınıf emniyet müdürü olarak görev yapan altı emniyet müdürü, ikinci sınıf emniyet müdürlüğüne terfi ederken, 4. sınıf emniyet müdürü olarak görev yapan altı emniyet müdürü, 3. sınıf emniyet müdürlüğüne, emniyet amiri olarak görev yapan 9 emniyet amiri, dördüncü sınıf emniyet müdürlüğüne, başkomiser olarak görev yapan 8 başkomiser, emniyet amirliğine, komiser yardımcısı olarak görev yapan 8 komiser yardımcısı, komiser rütbesine terfi etti.

Bir üst rütbeye terfi eden personele rütbeleri törene katılan protokol tarafından takıldı. Terfi töreninde konuşan Vali Abdurrahman Savaş, “Terfi eden personeli tebrik ediyorum. Bir üst rütbeye terfi eden arkadaşlarımızın mevcut performanslarını daha da artırarak terfi ettikleri yeni rütbelerinde de başarılı bir şekilde hizmet edeceklerine yürekten inanıyorum. Terfilerinin hayırlı olması dileğiyle yeni görevlerinde üstün başarılar diliyorum.” dedi

Emniyet Müdürü Çetin ise yaptığı konuşmada, “Vatandaşlarımıza hizmette ve ülke güvenliğinin sağlanmasında başarılı bir şekilde hizmet ederek kendilerine yüklenilen sorumluluğun tam bilincinde olarak, vatandaş memnuniyetini esas alan bir yaklaşımla, milletine hizmet etmeyi kendisine şiar edinmiş, bu inanç ve azimle, sergilediği üstün fedakârlıkla görevlerine devam ederek başarılı olarak yeni rütbelere gelmeyi hak kazanmış meslektaşlarımıza, yeni rütbelerinde ve görevlerinde başarılar diliyorum. ”dedi.

Kaynak: İHA