Kuyucak’ta Trafik Kazası; 1 Ölü, 5 Yaralı

Aydın’ın Kuyucak ilçesine bağlı Horsunlu beldesi girişinde otomobil sürücüsünün bir anlık dalgınlığı sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza saat 09.30 sıralarında Denizli-Aydın Devlet karayolu üzeri Horsunlu girişinde meydana geldi. Isparta’dan Polis yakınlarını ziyaret etmek için İzmir’e gitmekte olan İsa Topdaş (55) idaresindeki 35 AD 6643 plakalı otomobil ile yola çıkan Topdaş ailesi, Horsunlu beldesi Denizli istikameti girişinde kaza geçirdi.

Aile reisi İsa Topdaş’ın bir anlık dikkatsizliği sonucu otomobil taklalar atarak şarampole uçtu. Çevreden geçen diğer sürücülerin yardımı ile araçtan çıkan yaralılar için 112 Acil Servis ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen Kuyucak, Buharkent ve Nazilli 112 Acil Servi ekipleri olay yerinde yaralılara yaptığı ilk müdahalenin ardından araç sürücüsü İsa Topdaş ile birlikte Hacer Topdaş (50), Güllü Topdaş (33) Bayram Topdaş (11), Şefika Topdaş (14) Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazada ağır yaralanan 72 yaşındaki Mükerrem Topdaş ise Nazilli Devlet Hastanesine sevki sırasında 112 ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

Jandarma ekipleri kaza ile ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlattı.
Kaynak: İHA