Milletvekili Bünyamin Özbek Çalışmalarında Hız Kesmiyor

Milletvekili Bünyamin Özbek, AK Parti İl Başkanı Yusuf Elçi, AK Parti İl Başkan Yardımcısı İsmail Bağlar, merkez ilçe yöneticisi Mustafa Çağlar ile beraber çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Milletvekili Bünyamin Özbek Çalışmalarında Hız Kesmiyor
Aslandede köyü,Karşıgeçit köyü, Ballıkaya köyü, Sancaktepe köyü ve şehir merkezinde yaptıkları ziyaretlerle her kesime ulaşmaya çalışıyor.

Ziyaretlerinde önemli açıklamalar yapan Milletvekili Bünyamin Özbek, hükümetimizin yaptığı önemli icraatları vatandaşlara anlatarak özellikle gurbetçi vatandaşlarımızdan 25.yasama yılında 2.milletvekilli çıkartmamız konusunda destek istediklerini belirtti.

Eğitimde yapmış olduğumuz 4+4+4 eğitim sisteminin ülkemize ve milletimize bu yasama yılında yaptığımız en hayırlı iş olduğunu belirten Milletvekili Özbek şehrimizin gezi olaylarına katılmayan 2 vilayetten biri olmasının gururunu yaşamanın önemli olduğunu belirtti.

Gadalar taraftar grubunun iftar yemeğine katılarak burada yaptığı konuşmada gadalar taraftar grubuna teşekkür eden Milletvekili Bünyamin Özbek, "İnşallah bu yıl şampiyonluğu alarak 3.lige çıkacağız." dedi.

Kaynak: İHA