Uşak Emniyet Müdürlüğü’nde 13 Personel Terfi Etti

Uşak Emniyet Müdürlüğü’nde terfi eden 13 personelin rütbesi düzenlenen törenle takıldı.

Uşak Emniyet Müdürlüğü’nde 13 Personel Terfi Etti
Uşak Emniyet Müdürlüğü Polisevi'nde düzenlenen törene Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, Uşak protokolü, üst rütbeye terfi eden personellerin yakınları katıldı.

Törende konuşan Uşak Emniyet Müdürü Ogün Toprak Türk Polis Teşkilatı'nın suç ve suçluyla mücadelede son yıllarda çok önemli mesafe aldığını söyledi.

Emniyet teşkilatının her geçen gün kendini yenileyerek geliştiğini, halkın güveni ve desteğiyle çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Toprak, "Suçu önleyici faaliyetlere daha fazla önem veriyoruz. Halka iç içe huzur ortamının korunmasında kararlıkla görev yapıyoruz. Bir üst rütbeye terfi eden meslektaşlarımı ve onlara destek olan ailelerini kutluyorum" dedi.

Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden İse emniyet mensuplarının halkın huzur ve güveni için üstün gayret sarf ettiğini belirterek bir üst rütbeye terfi eden personeli tebrik etti.

2. sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi eden Emniyet Müdürleri Uğur Göç ve Mehmet Kocakalay, 3. sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi eden Emniyet Müdürleri Hüseyin Biçer, Halil Cebesoy, Hüseyin Özer, Kadir Esen, Sabit Boran ve Cenk Balta, 4. sınıf emniyet müdürlüğüne terfi eden Aydın Bediz, İlker Çetinkaya, emniyet amiri rütbesine terfi eden Kudret Adıyaman ve Ali Ünlü ile başkomiser rütbesine terfi eden Ahmet Sağcan'a rütbeleri takıldı.
Kaynak: İHA