Sarayköy ve Tavas İlçelerinde Ramazan Şenliklerine Yoğun İlgi

Denizli Belediyesi’nin Sarayköy ve Tavas ilçelerinde hazırladığı Ramazan etkinliklerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Sarayköy ve Tavas İlçelerinde Ramazan Şenliklerine Yoğun İlgi
Denizli Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri ilçelerde de devam ederken, Sarayköy ve Tavas ilçelerinde düzenlenen şenliklere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Şenliklerin Sarayköy'deki bölümüne Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Başkan Yardımcıları Mustafa Gökoğlan, Şamil Çınar, Ali Değirmenci, Mahmud Güngör ve Nilgün Ök ile binlerce Sarayköylü katıldı.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan çocuklara tişörtler, boyama kitapları ve boyama kalemleri hediye ederken, Mehteran takımı 45 dakikalık bir gösteri sergiledi.

Denizli Belediyesi'nin hazırladığı ve Tavas Belediyesi'nin destek verdiği Ramazan şenliklerine de binlerce kişi katıldı.

Bağpazarı mesire alanındaki şenliklere Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Tavas Belediye Başkanı Mehmet Karabay da katıldı.

Başkan Zolan Ramazan ayının bereketinin her yerde yaşandığını belirterek, "Bizler bu Ramazanı vatandaşlarımızla bir arada olabilmek için Denizli'yi mahalle mahalle dolaşıyoruz. Tavas'a da gelelim istedik. İnşallah büyükşehirle birlikte Tavas'ta büyükşehir kapsamına girecek. Tüm ilçelerimiz,köylerimiz ve beldelerimiz hizmetlerin daha güzelini alacak" dedi.
Kaynak: İHA