Milletvekili Boğa Açıklaması

MUĞLA - AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa, Türkiye'nin kaydettiği büyümenin ve yeni projelerinin bazılarını rahatsız ettiğini belirtti.

Marmaris'in İçmeler beldesinde belediye tarafından düzenlenen iftara Milletvekili Boğa'nın yanı sıra Muğla Esnaf Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız, Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mehmet Baysal, Marmaris Şoförler Odası Başkanı İbrahim Tarım, AK Parti İlçe Başkanı Kadem Mete'nin de aralarında bulunduğu çok sayıda vatandaş katıldı.

Belde meydanında gerçekleştirilen iftarda büyük kazanlarla getirilen yemeklerin dağıtımı yapıldı. Meydanın büyük bir kısmı vatandaşlarca dolduruldu.

İftarın ardından kısa bir konuşma yapan İçmeler Belediye Başkanı Zeki Eren, davetlerine katılan herkese teşekkür etti.

İftarlarda siyasi konuşma yapmamayı tercih ettiğini belirten Boğa ise Türkiye'nin ve Muğla'nın bir evladı olarak bu toprakları çok sevdiği için bir iki kelam etmek zorunda olduğunu söyledi.

Türkiye'nin önemli bir geçiş noktasında olduğunu ve önemli günler yaşadığını ifade eden Boğa, şöyle konuştu:

"Türkiye borçlarını ödediği, düzlüğe çıktığı, Avrupa'da ülkeyi birinci lige taşıyacak üçüncü havaalanının ve köprünün ihale edildiği, kıtaların deniz altında birleştirildiği, faizlerin yüzde 60'dan yüzde 6'ya düştüğü bir dönemde birileri bu durumlardan yani Türkiye'nin büyümesinden rahatsız oldu. Sadece şunu söyleyeceğim; üçüncü havaalanının yapılmasından Claudia Roth rahatsız. Boğaza köprü yapılmasından ve IMF'ye Türkiye'nin borç verir duruma gelmesinden Merkel de rahatsız. Taksim Meydanı'nı dolduran bazı arkadaşlar da rahatsız. Takdiri halkımıza bırakıyoruz."

Kaynak: AA