Başkan Ergün Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’nın İftarına Katıldı

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Başkan Ergün Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’nın İftarına Katıldı
Sultan Kafe’de düzenlenen iftar yemeğine MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, 23. Dönem Milletvekilleri Mustafa Enöz, Ahmet Orhan, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil, Tamer Çipiloğlu, Cem Çöllü, Hasan Eryılmaz, MHP İl Başkanı Tamer Akkal, Merkez İlçe Başkanı Engin Kabadağ, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuççuoğlu, Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri, belde belediye başkanları, kadın kolları yönetimi ve çok sayıda davetli katıldı.

İftar yemeği esnasında sema gösterisi gerçekleştirildi.

Yemeğin ardından davetlilere yönelik bir konuşma yapan Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuççuoğlu, ülkemizin zor bir süreçten geçtiğini vurguladı, bu konuda gençliğe büyük ve önemli görevler düştüğünün altını çizdi. Pabuççuoğlu, davetlerine katılan tüm misafirlerine de teşekkür etti.

“ÇALIŞAN DEMİR IŞILDAR”
Pabuççuoğlu’nun ardından Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün kürsüye davet edildi. Manisa’nın 2014 yılında gerçekleşecek olan yerel seçimlere büyükşehir olarak gireceğini hatırlatan Başkan Ergün, “2014 seçimlerinden sonra Manisa inşallah büyükşehir olarak il bütününde bütün hizmetlerini verme noktasına gelecek. 2009 yılında sizlerin verdiği katkılarla eşinizin, dostunuzun ve bizlere güç veren bütün vatandaşlarımızla Manisa’da büyük bir zaferi yaşadık. O gecenin coşkusunu unutmak mümkün değil. Bunu ancak hisseden ve yaşayan bilir. İnanıyorum ki, 2014 seçimleri de Manisa’da Büyükşehir Belediye Başkanlığı yine bir zaferle kutlanacaktır, bundan hiç şüphem yok. Yeter ki inanalım, yeter ki isteyelim, yeter ki inancımızla, ruhumuzla, gücümüzle, fiziğimizle, bütün imkanlarımızla bu konuda çalışalım. Çalışan demir ışıldarmış, o açıdan bu konuda hepimize çok önemli görevler düşüyor” dedi.

“ÇOK ÇALIŞMALI VE İNANMALIYIZ”
2009 yılındaki zaferin tekrar yaşanması için tüm teşkilatların inançla ve birlik içerisinde çalışması gerektiğine vurgu yapan Başkan Ergün, “Bütün ilçeleriyle, beldeleriyle, köyleriyle ve şehir merkeziyle Manisa ve sizlerden alacağımız desteklerle bunların üstesinden geleceğiz inşallah. Manisa’mızın büyükşehir olması nedeniyle çok daha büyük hizmetlerin, çok daha büyük imkanlarla bu güzellikleri bütün ilçelere, beldelere, köylere yansıtmak bizim asli görevlerimizdendir. O açıdan bir kere daha söylemek istiyorum; çok çalışmamız gerekiyor, inanmamız gerekiyor. Bu süre, kesinlikle birbirimizi yıpratıcı değil, birbirimizi eleştirici değil, tamamen birlik beraberliği sağlayıcı çok önemli bir 8 ayı geçireceğiz. Bu ülkenin bu yaşadığı sıkıntılardan kurtulabilmesi için bunları iyi düşünmemiz lazım ve herkesin bunu kendisine sorması lazım. Ben şimdiden bütün teşkilatımızın 2014 yılı için bu süre içerisinde elinden gelen çabayı ve katkıyı sunacağına inancım sonsuz. Hepinize çok teşekkür ediyorum, inşallah gelecek ramazanlarda da hep birlikte olmayı Allah’ım bizlere nasip eder. Bu güzel gecenin düzenlenmesinde emeği geçen Ülkü Ocakları Başkanı Sayın Onur Pabuççuoğlu ve yönetimine de çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ERGÜN’E BÜYÜK İLGİ
Son olarak MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay söz aldı. Ülkenin zor bir dönemden geçtiğini belirten Akçay, ellerinde silahlarla sözde barış süreci içerisinde olanların büyük yanlışlar içerisinde olduklarını söyledi.

Konuşmaların ardından eller hep birlikte semaya açılarak, iftar duası gerçekleştirildi.

Gecenin sonunda Başkan Ergün, davete katılan vatandaşlarla sohbet etti.
Kaynak: İHA