"Ramazan'da Trakya Bir Başka Güzel, İstanbul Komşularıyla Güzel" Programı

KIRKLARELİ - AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nca "Ramazan'da Trakya Bir Başka Güzel, İstanbul Komşularıyla Güzel" programı kapsamında Lüleburgaz'da iftar verildi.

AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, Kongre Meydanı'nda düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, "Ramazan'da Trakya Bir Başka Güzel, İstanbul Komşularıyla Güzel" programı ile 5 bin kişiye iftar verdiklerini söyledi.

Trakya'da Ramazan'ın bir başka güzel olduğunu belirten Gürşan, "Hepimizin evinde yemeği var. Biz buraya gelerek ekmeğimizi ve suyumuz paylaşarak birlik ve beraberliğimizi sağlıyoruz. Yani bir güç birliği oluşturuyoruz. Bizlerin birlik ve beraberliğine büyük katkı sağlayan bu iftar programlarını artık geleneksel hale getireceğiz" diye konuştu.

Programa AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Ahmet Zeki Kılavuz, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Akın Kamacı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA