Basın Mensupları İftarda Bir Araya Geldi

Zaman Gazetesi ve Cihan Haber Ajansı Samsun Bölge Müdürlüğü, Gökkuşağı Diyalog ve Hoşgörü Derneği ile beraber basın mensuplarını iftar yemeğinde ağırladı.

Basın Mensupları İftarda Bir Araya Geldi
Samsun Sakarya Akademi Salon'unda Cihan Haber Ajansı ve Zaman Gazetesi Samsun Bölge Müdürlüğü, Gökkuşağı Diyalog ve Hoşgörü Derneği'nin düzenlediği iftar yemeğine Basın-Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Tahsin Bayar, Basın İlan Kurumu (BİK) Samsun Şube Müdürü Mustafa Bayraktar, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsmail Temiz, ulusal ve yerel basın kuruluşlarının temsilci ve çalışanları katıldı

Yemek sonrası kısa bir konuşma yapan Cihan Haber Ajansı ve Zaman Gazetesi Samsun Bölge Müdürü Mükremin Albayrak, katılımlarından dolayı meslektaşlarına teşekkür etti. Albayrak, "Ramazan, bereket ayıdır. Bu mübarek ayda düzenlediğimiz iftar yemeğimize katılımınız bizi mutlu etti. Allah'ım daha nice iftar sofralarını bize nasip etsin" dedi.

Gökkuşağı Diyalog ve Hoşgörü Derneği Başkanı Hami Yılmaz ise, "Derneğimiz, toplumumuz içerisindeki farklı duygu farklı düşüncedeki insanların bir araya gelip birbirini severek yaşlanılabilir bir dünyanın olmasına zemin hazırlamak için ön ayak olmaktadır. Ben teşriflerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA