AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı İftarda Bir Araya Geldi

KONYA - AK Parti Karatay teşkilatı iftar programında bir araya gelerek 32. danışma meclis toplantısını gerçekleştirdi.

İftara, AK Parti Konya Milletvekilleri Hüseyin Üzülmez ve Gülay Samancı, AK Parti İl Başkan Vekili Bestami İnan, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Karatay İlçe Teşkilat Başkanı Ömer Ünal, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, belde belediye başkanları, Teşkilat mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

AK Parti Karatay İlçe Teşkilat Başkanı Ömer Ünal, iftar yemeğinin ardından 32'nci Danışma Meclis toplantısında, ramazan ayının bereket ayı olduğunu belirtti.

Yerel yönetimlerin katkısıyla Konya'nın ramazan bereketini fazlasıyla yaşayan şehirlerden olduğunu ifade eden Ünal, Karatay teşkilatı olarak belde ve köylere yönelik gezi ve incelemelerde bulunduklarını aktardı.

Ünal, bu gezi ve incelemelerin Ramazan Bayramından sonra da devam edeceğini anlattı. Bayram sonu yoğun bir tempoyla seçime hazırlık için çalışmalara başlayacaklarını vurgulayan Ömer Ünal, 2014 yerel seçimleriyle AK Parti bayrağını en üst seviyelere çıkaracaklarını sözlerine ekledi.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli de ilçelerinin Mevlana Müzesi ve Alaaddine yakınlığıyla yeni bir cazibe merkezi olacağını belirterek tüm Konyalıların ramazanlarının hayırlı olmasını diledi.

AK Parti İl Başkan Vekili Bestami İnan da süratle seçimlere doğru gidildiğini ifade ederek çalışmalara bir an önce başlanması gerektiğinin önemine değindi.

AK Parti Konya Milletvekilleri Hüseyin Üzülmez ve Gülay Samancı ise gezi parkı olaylarına değinerek ülkenin yıpratılmak istendiğini fakat bunda başarılı olamadıklarını belirttiler.

Kaynak: AA