İzmir Büyükşehir Belediyesi, Muhtarlara İftar Verdi

İZMİR - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir'in 1. seçim bölgesinde yer alan ilçelerin mahalle muhtarlarına iftar verdi.

Tarihi Havagazı Fabrikası'nda verilen iftar yemeğinde konuşan Kocaoğlu, Ramazan ayının ülkeye, kente ve tüm İslam alemine hayırlı olması dileğinde bulundu.

Yeni düzenlemeyle 9 yeni ilçenin İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlandığını belirten Aziz Kocaoğlu, yeni ilçelerde acil işlere öncelik verdiklerini ifade etti.

Kocaoğlu, şunları söyledi:

"Yeni çıkan yasa ile İzmir Büyükşehir Belediyesinin görev alanı da genişledi. Bazı ilçelerimiz hizmetlerimizden yararlanıyordu. Yeni bağlanan ilçelerimizde önce acil işleri, yolları, parkeleri, arazi yollarını mümkün olduğu kadar yapmaya çalışıyoruz. Ama esas yapmamız gereken arıtması olmayan, su şebekesi eskimiş, kanalizasyon olmayan yerleri yeniden planlıyoruz."

İftara, Bayındır, Gaziemir, Menderes, Selçuk, Torbalı, Kemalpaşa, Buca. Balçova, Güzelbahçe, Narlıdere, Seferihisar, Urla, Çeşme, Beydağı, Kiraz, Ödemiş ve Tire ilçelerindeki mahalle muhtarlarının yanı sıra CHP İzmir Milletvekilleri Oğuz Oyan ve Mustafa Moroğlu katıldı.

Kaynak: AA