Ak Parti'den Gençler İçin Ramazan Etkinliği

AK Parti Canik Gençlik Kolları Başkanlığı, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında "Gençlerin Ramazan Günleri" adlı program düzenledi.

Ak Parti'den Gençler İçin Ramazan Etkinliği
Doğu Park'ta düzenlenen programa AK Parti Genel Merkez MKYK üyeleri Abdullah Çelik, Osman Özdemir, AK Parti Canik İlçe Başkanı Avukat Yılmaz Hocaoğlu, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, AK Parti Canik İlçe Gençlik Kolları Başkanı Nazif Akın ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

İstişare toplantılarının bu şekilde yapılmasının gençlerin kaynaşmalarına pozitif etki yaptığını belirten AK Parti Canik İlçe Gençlik Kolları Başkanı Nazif Akın, "Ramazan ayının başlangıcından bu yana AK Parti Canik İlçe Gençlik Kolları olarak iftar sofralarında, ev toplantılarında, teravih sonrası yaptığımız çay sohbetlerinde gençlerle bir araya geliyoruz. Gençlerin ilgiye, alakaya ihtiyacı var. Onları anlamak, onlar ile ilgilenmek gerekiyor. Bizlerin amacı da bu tür sohbetler ile genç kardeşlerimizi bir arada tutmak, gençlerin kaynaşmasına yardımcı olmak. AK Parti Canik İlçe Gençlik Kolları olarak Ramazan ayı boyunca bu tür etkiniklere devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: İHA