Nevşehir’de 112 Çalışanlarına “sağlıkta Şiddet” Eğitimi Verildi
Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü Çalışan Hakları ve Güvenliği Birimi tarafından 112 Acil Sağlık İstasyonlarında görev yapan personele “Sağlıkta Şiddet, Alo 113 ve Kişisel Gelişim” eğitimi verildi.

Eğitim programında Hemşire Yeliz Savcı tarafından “Sağlıkta Şiddet ve Mücadele”, Sağlık Memuru Hüsnü Dönertaş tarafından “ İletişim”, Sosyal Çalışmacı Kübra Gözütok tarafından “Tükenmişlik Sendromu”, Sosyal Çalışmacı Fatmagül Ertuğrul tarafından “Öfke ve Kontrolü”, Nermin Arıbaş tarafından “Şiddet ve Başetme Yöntemleri” ve Psikolog Mustafa İşçi tarafından da “Hasta ve Hasta Yakınını Tanıma ve Çatışma Yöntemi” konularında bilgiler verildi.
Eğitim programına Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Sezer Özdemir, Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Dr. Hakan Öcal, İl Ambulans Servis Başhekimi Dr. İbrahim Harbalioğlu ile beraber Nevşehir İl genelindeki 112 Acil Sağlık İstasyonlarında görevli Paramedik, Acil Tıp Teknisyeni (ATT) ve Ambulans şoförlerinden oluşan yaklaşık 85 personel katıldı.
