Çubuk Aile Yaşam Merkezi Gençleri Yaz Kurslarına Davet Ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan Çubuk Aile Yaşam Merkezi, yeni açtığı yaz kurslarına gençleri davet ediyor.

Çubuk Aile Yaşam Merkezi Gençleri Yaz Kurslarına Davet Ediyor
Çubuk Aile Yaşam Merkezi ve İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile aile yaşam merkezinde düzenlenen kurslarda, zeka oyunları, halk oyunları, satranç, kick boks, boks, bağlama, org, gitar, futbol, bay-bayan kondisyon, bilgisayar, eğitici drama, İngilizce, matematik, Türkçe ve el sanatları dallarında eğitimler veriliyor.

Kursların yaz okulları ve yetenek kursları kapsamında açıldığını söyleyen Çubuk Aile Yaşam Merkezi Müdürü Meltem Işık, tüm çalışmaların üyelerin keyifli saatler geçirirken, aynı zamanda bilgilenmeleri amacıyla yapıldığını belirtti.

Açılan kursların yaz boyunca devam edeceğini kaydeden Işık, kursiyerlere merkez olarak her türlü imkanı sunduklarını ifade ederek, ’’Amacımız Çubuk'taki çocuklarımızın ve gençlerimizin tatillerini en güzel şekilde değerlendirerek, yetenekleri doğrultusunda ücretsiz kurslardan faydalanmalarını sağlamaktır. Tüm Çubuk halkımızın ücretsiz olarak sunduğumuz bu hizmetlerden yararlanmasını istiyoruz. Ayrıca esenlik şehri Çubuk’a böyle güzel bir kurum ve hizmeti kazandıran Sayın Melih Gökçek Beye üyelerimiz adına teşekkür ediyorum’’ dedi.

Kurslarda yaş sınır olmadığını vurgulayan Işık, 7'den 77'ye her yaş grubunun kurslardan yararlanabileceğini belirtti.

İlçenin çeşitli noktalarına servis hizmetlerinin de olduğunu anlatan Işık, ’’Kurslarımızdan ve serbest birimlerimizden faydalanmak için yalnızca üye olmak yeterli oluyor. Üyelik işlemleri ücretsiz gerçekleştirilirken, ayrıca ilçenin çeşitli noktalarına ücretsiz servislerimiz de bulunmaktadır. Merkezin serbest birimlerde ise photoplay, oyun salonu, (bilardo, mini golf, mini basket, masa futbolu), internet, kütüphane, sinema salonu gibi eğlenceli oyunlar da yer alıyor’’ diye konuştu.

Kaynak: İHA