Çiğli Belediyesi Sasalı Yollarını Yenileniyor

Yol yapım çalışmalarını hız kesmeden devam ettiren Çiğli Belediyesi, ilçenin modern yapılaşmasıyla tercih edilen mahallelerinden biri haline gelen Sasalı’da yol yapım, tretuvar ve bordür döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Çiğli Belediyesi Sasalı Yollarını Yenileniyor
Çiğli Belediyesi tarafından yapılan yatırım çalışmaları yaz aylarında da yoğun şekilde devam ediyor. Yol açma ve yapım çalışmaları başta Sasalı olmak üzere çeşitli mahallelerde belediye fen işleri ekiplerince yapılıyor. Yapılaşmanın yoğun olduğu Sasalı’da bazı mahallerde çalışmalar tamamlanırken, bazı sokaklarda ise imalatlar büyük hızla devam ediyor. Vatandaşın ulaşımı oldukça rahatlayan Sasalı’da Gazi Çiçek Caddesi, 108, 109, 118, 121, 128, 159, 160, 169, 170, 172, 173 sokaklarda yol yapım ve tretuvar çalışmaları tamamlandı. Sasalı’da yapımı devam eden ve yapılacak sokaklar ise 160, 168, 169 ve 130.
Sasalı’da yaklaşık bir aydır süren çalışmalarda 9 bin metrelik bordür döşenirken, 6 bin 500 metrekarelik parke tretuvar ve 4 bin metreküplük de beton kaplama yapıldı. Yapılan çalışmaları semt sakinleri büyük memnuniyetle karşılarken, Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, vatandaşın kent içinde yaşamını kolaylaştıran yatırım çalışmalarına hız verdiklerini söyledi.

Çiğli’de açılmamış ve sorunlu yol olmaması için büyük bir çalışma içine girdiklerini belirten Başkan Metin Solak, “Çiğli’de yeni yollar açmak, kaldırım, parke ve tretuvar çalışmalarını yapmak konusunda büyük özenle çalışıyoruz. Kendi tespitlerimiz ve vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda ilçemiz için en iyisini yapmaya özen gösteriyoruz. Halkımızın temiz, düzenli, bakımlı ve tozdan uzak bir kentte yaşamaları en büyük arzumuz. Yol yapım, istinat duvarı ve köprü yapımı ile yeni şantiye yapımı çalışmalarımız aksamadan büyük bir hızla devam ediyor” diye konuştu.

Kaynak: İHA