Aşk Emek İster 10.Bölüm Fragmanı ve Özeti

Show Tv'nin bitiği düşünülen dizisi 'Aşk Emek İster' yepyeni bir bölüm ile Pazar akşamı seyirci ile tekrar buluştu. Aşk Emek İster'de macera kaldığı yerden Pazar akşamları Show Tv ekranlarından devam edecek.

Aşk Emek İster 10.Bölüm Fragmanı ve Özeti
Aşk Emek İster 10. Bölüm Özeti:



Demir gerçek kimliğinin ortaya çıkmaması için elinden gelen her şeyi yapmaktadır. Fakat gerçek hayatta kim olduğunu bilen gizemli kişi Demir'i gerçek kimliğini ortaya çıkarmak ile tehdit eder. Önceleri bunu çokta önemsemeyen Demir Sami'nin fabrikanın aleyhine pis işler karıştırdığını fark eder ve kimliğini bir müddet daha gizli tutmaya karar verir.

Demir, Sami'nin hal ve hareketlerinden iyice şüphelenmeye başlar. Hatta onun pis işler karıştırdığından, fabrikanın aleyhine işler yaptığından emindir. Bunun için onun gerçek hayatta patronun oğlu olduğunu kimse öğrenmemelidir. Bu yüzden Demir, gizli kişinin istediği parayı vermeyi kabul eder. Gizemli kişinin kim olduğunu merak eden Demir, istediği parayı vermek üzere buluşma mekanına gider ama hiç beklemediği bir sürpriz ile karşılaşır.

Demir'in Deniz'e olan ilgisini fark eden Berna Demir'in bu küçük oyununu bozmak için Deniz'i düzenlediği yardım balosuna davet eder. Baloya giden Deniz orada Demir ile karşılaşır ve çok şaşırır. Karşısında Deniz'i gören Demir ne yapacağını bilemez. İşler artık onun için daha da zor bir hal almıştır.

Diğer yandan Rıza sendika içindeki bilgileri fabrika yönetimine gizlice aktarmaktadır. Sendika çalışmalarının yolunda gittiğini zanneden Deniz ve arkadaşları kendilerini bekleyen büyük tehlikeden habersizdir.

Hoşlandığı kızı etkilemek için kendisini fabrikanın müdürü olarak tanıtan Ali hiç beklemediği anda Necip'e yakalanınca ortalık karışır.

'Aşk Emek İster'21 Temmuz Pazar akşamı 10. Bölümü ile Show Tv ekranlarında olacak.