Bilecik'te Vali Akpınar ve Daire Müdürleri, İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

BİLECİK - Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar, Özel Sevgi Çiçeği Okulu'nun başarılı gençler yetiştirilmesinde büyük gayretler gösterdiğini söyledi.

Akpınar, Bilecik Özel Sevgi Çiçeği Okulu'nun verdiği iftarda yaptığı konuşmada, kentteki eğitim öğretimde önemli okullardan birisinin Özel Sevgi Çiçeği Okulu olduğunu ifade etti.

Eğitimde başarılı gençler yetiştirilmesinde büyük gayret gösterdiğini belirten Akpınar, "Okulumuz diğer okullarımıza da güzel örnek teşkil ediyorlar. Hem başarılı öğrencilerimizi hem de onlara emek veren idareci, öğretmen ve velilerimizi tebrik ediyorum, başarıları daim olsun. Memlekete hayırlı birer insan olarak yetişmelerini diliyorum. Herkesin ramazan ayını tebrik ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı da Sevgi Çiçeği Okulu'nun özel okul anlamında Bilecik'te ilkleri yaşattığını bildirdi.

Bilecik Özel Sevgi Çiçeği Okulu Müdürü Veli Arısoy ise SBS sonuçlarının açıklanmasının ardından Bilecik'te dereceye giren ilk 11 öğrenciden 6'sının okullarında bulunduğunu ifade etti.

Bilecik Işık Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hüseyin Yılmaz da Bilecik'te yaklaşık 16 ayrı eğitim kurumuyla eğitim ve öğretime hizmet etmeye çalıştıklarını anlattı.

Bilecik Müftü Vekili Ahmet Tokgöz'un duasının ardından Arısoy, Akpınar'a işlemeli anı tabağı hediye etti.

İftara, Bilecik Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Yaşar, Adalet Komisyonu Başkanı İbrahim Aktepe, vali yardımcıları Hasan Kayhan ve Eflatun Cantortop, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ertan Yıldız, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, İl Genel Sekreteri Halis Nalbant ve İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Hüseyin Çelik ile daire müdürleri katıldı.

Kaynak: AA