Artvinli Misafirlere Sapanca’da İftar, Serdivan’da Sahur

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, kardeş ili olan Artvin’den gelen AK Parti Artvin İl Kadın Kolları Başkanı Şule Özyer ve ekibini hem iftar hem de sahur programlarında ağırladı.

Artvinli Misafirlere Sapanca’da İftar, Serdivan’da Sahur
Sakarya’nın turizm cenneti ilçelerinden biri olan Sapanca’da düzenlenen iftar öncesinde, Sapanca Belediyesi’ni ziyaret eden kadın kolları ekibi, iftar öncesi sahil yolunda yürüyüş yaptı. Artvin’den gelen misafirler, Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu’nun katılımı ile AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu ve yönetim kurulunun ev sahipliğinde Sapanca Özkum Tesislerinde yapılan iftar programında ağırlandı.

Burada bir selamlama konuşması yapan AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu, “Her şehrimizde farklı kültürlerden gelen, farklı kıyafetleri giyen, farklı yemekleri yiyen, hatta farklı dilleri konuşan kardeşlerimiz var. Farklılıklarımız zenginliğimizdir derken işte bunu kastediyoruz. AK Parti Genel Merkez Kadın Kollarımızın kardeş il programı da bu bağlamda, bizleri doğudan batıya, kuzeyden güneye kaynaştırıyor, gönül bağımızı güçlendiriyor. Biz de kardeş ilimiz olan Artvin’i, birlik beraberlik ve kardeşlik şehrimiz olan Sakarya’da misafir ediyoruz. Sakarya’mızın güzelliklerini onlara anlatmaktan, hem de ramazan bereketini Artvinli misafirlerimizle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Tüm misafirlerimize bir kez daha hoş geldiniz diyerek hayırlı iftarlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Sapanca’daki iftar programının ardından Sakarya’yı temsil eden parklardan biri olan Adapazarı’ndaki Ormanpark’ta kahve içen AK Partili kadınlar daha sonra Serdivan’da Ramazan Şenlikleri programına katıldı.

Programın ardından Serdivan Cafe Talis’te yapılan sahur programına katılan Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik de Artvinli misafirleri Serdivan’da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

AK Parti Artvin İl Kadın Kolları Başkanı Şule Özyer ise, devam eden Sakarya programlarında, farklı yerler ve farklı kültürler tanıdıklarını belirterek, bu buluşmanın Ramazan ayına denk gelmesi ile Ramazan ruhunu birlikte yaşamaktan duydukları sevinci paylaştı. Özyer, Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu başta olmak üzere, tüm Sakarya teşkilatına ve kendilerine eşlik eden belediye başkanlarına da teşekkür etti.
Kaynak: İHA