Sanko Holding’in Geleneksel İftar Yemekleri Sürüyor
Verilen iftar yemeğinde Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Sanko Ailesi’nin birer ferdi olarak gördüğü çalışanlarının Ramazan ayını kutlayarak, “Allah hep böyle günler nasip etsin, birlikte kutlamamızı nasip etsin” dedi.

Herkesin Ramazan ayını kutlayan Konukoğlu, “Allah, kazasız belasız hep böyle günler nasip etsin. Her zaman birlikte kutlamamızı nasip etsin” dedi.
Bu yıl sonunda kendisinin emekli olacağını ifade eden Konukoğlu, çalışanlarından helallik dileyerek, şunları söyledi, “50 yılımı doldurdum ve yıl sonunda emekli olacağım. Görevi kardeşime devredeceğim, inşallah grubumuzu daha ileriye götürecek. Ben de Vakıf ve üniversiteyle uğraşacağım. Şirketleri bu noktaya getirdik, bundan sonra büyütmek gençlere düşer” diye konuştu.
Çekilişle altın armağan edilen iftar yemeği kapsamında, Sanko’da 10, 15, 20, 25 ve 30 yıldan beri çalışan personele teşekkür plaketi verildi.
Sanko iftar yemekleri, Ramazan ayı boyunca Sanko’nun yatırımlarının bulunduğu tüm illerde, holding yöneticilerinin de katılımı ile gerçekleştirilecek. Şato Restoran’da ki yemeğe Sanko Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Bak ve Yönetim Kurulu Üyesi Alaaddin Coşkun, Sanko Tekstil Genel Müdürü Ökkeş Cansız, Süper Film Ambalaj Genel Müdür ü Gültekin Savaşkan ve Sanko Holding Finans Direktörü Mustafa Günbulut’da katıldı.
