Ahmet Özhan İzleyenlere Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Konyaaltı Belediyesi Ramazan Şenlikleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik Parkı’nda başladı.

Ahmet Özhan İzleyenlere Unutulmaz Bir Gece Yaşattı
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Ramazan Şenliği’nde Karagöz-Hacivat, Nasrettin Hoca, Arap Bacı, Meddah gösterileri izleyenlerden tam not aldı. Gösterilerin ardından, Türk Sanat Müziği ve Tasavvuf Müziği’nin sevilen ismi Ahmet Özhan sahne aldı.
Sevilen eserlerini seslendiren Ahmet Özhan, Antalyalılara unutulmaz bir gece yaşattı. Günün anısına Ahmet Özhan’a teşekkür plaketi takdim eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Ramazan Ayı boyunca her Cuma ve Cumartesi gecesi Siteler Mahallemizde bulunan 23 Nisan Parkımızda sevilen sanatçılarımızla vatandaşlarımızı buluşturmaya devam edeceğiz. Çalışmalarımıza halktan ve haktan aldığımız güçle devam ediyoruz. Bugüne kadar tüm çalışmalarımızı Ulu Önder Mustafa Kemal’in devrim ve ilkeleri doğrultusunda gerçekleştirdik. Aynı inanç ve azimle devam edeceğiz. Şenliğimizin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi Tüm vatandaşların Ramazan ayını kutlayan Başkan Böcek, “Birlik, beraberlik ve dayanışmanın yoğun yaşandığı Ramazan ayının tüm vatandaşlarımıza sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini dilerim” dedi.

Konyaaltı Ramazan Şenliğinde bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Ahmet Özhan ise, “Sevgili Başkanımıza böylesi bir organizasyon düzenlediği için teşekkür eder, daha nice güzel hizmetlerde birlikte olmayı yürekten arzu ederim” diye konuştu.

Kaynak: İHA