Ahi Evran Üniversitesine Akademik Personel Takviyesi

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesine Akademik personel alımı gerçekleşecek.

Ahi Evran Üniversitesine Akademik Personel Takviyesi
Rektör Prof. Dr. Kudret Saylam, “Gün geçtikçe büyüyen ve gelişen bir üniversite olarak zaman zamdan akademik personel alımı yapıyoruz” dedi.

Saylam açıklamasında, “Üniversitemiz büyüyor. Öğretim üyelerimizi diğer birimlerimize almak sureti ile o birimlerimizi güçlendiriyoruz. Akademik eleman alımı ilanımız söz konusu. Yaklaşık 17 akademisyenimizi kendi kadromuza dahil etmeyi düşünüyoruz. 15 yardımcı doçent, 2 tane de doçent olacak'' ifadelerini kullandı.

Alınacak akademik personelin dağılımı konsunda da bilgi veren Prof. Dr. Kudret Saylam, ''Altı tane Ziraat Fakültesine alıyoruz. Burada önemli olan Tıp Fakültesine 3 tane daha yardımcı doçent alıyoruz. Daha önceki mevcut öğretim üyelerimize ilaveten toplamda 22 tane akademik personelimiz var tıp fakültemizde ve 3 tane daha yardımcı doçent alarak tıp fakültemizi güçlendirmeye devam ediyoruz. İnşallah bu ilerleyen süreçte de tekrarlanacak. Mühendislik ve Mimarlık Fakültemize yardımcı doçent alıyoruz. Meslek Yüksek Okulumuza alıyoruz. Fen Edebiyat Fakültemize 3 tane yardımcı doçent alıyoruz. Böylelikle eğitim kadromuzu da yeni dönem başlamadan daha güçlü hale getiriyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA