Cumhuriyet Başsavcısı Aydın’dan, Ticaret Borsasına Ziyaret

Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Aydın, Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Cumhuriyet Başsavcısı Aydın’dan, Ticaret Borsasına Ziyaret
Başsavcı Aydın Mayıs ayında gerçekleştirilen Borsa Organ seçimleri sonrasında başkanlığa yeniden seçilen Abdulkadir Hastaoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.

Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Aydın Ticaret Borsasının Sivas için önemli bir kurum olduğunu belirterek, “Borsa seçimleri sonrasında göreve yeniden gelen Sivas Ticaret Borsası Başkanımıza ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Sivas için yapılacak olan her türlü çalışmada Ticaret Borsamıza destek vermeye hazırız. Başkanımıza tekrar hayırlı olsun diyorum ve saygılar sunuyorum.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu ise, “Mayıs ayının ilk haftası gerçekleştirdiğimiz seçimler sonrasında yeni yönetim kurulumuzu oluşturarak hizmetlerimize ve projelerimize kaldığımız yerden devam etmekteyiz. Cumhuriyet Başsavcımızın ziyareti bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Şahsım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım adına teşekkür ediyor başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA