Tzob Genel Başkanı Bayraktar'dan, Aa'ya Ziyaret

SAKARYA - Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Anadolu Ajansının haberleri çok iyi kullandığını, bunun kendileri açısından önemli olduğunu söyledi.

Bayraktar, AA Sakarya Bölge Müdürü Atakan Çelik'i ziyaretinde yaptığı konuşmada, AA'nın gittikleri her yerde kendilerini yalnız bırakmadığını anlattı.

"Anadolu Ajansından çok memnunuz" diyen Bayraktar, "Sadece il merkezlerinde toplantı yapmıyoruz, kırsal bölgelere de gidiyoruz. AA, kırsal bölgelerde de bizimle geliyor" şeklinde konuştu.

"AA, haberleri gerçekten çok güzel kullanıyor" diyen Bayraktar, "Bu, bizim açımızdan çok önemli. Medyayı takip ediyorum sürekli ve gazetelerde çıkan haberlerimizi genel olarak AA'nın geçtiğini görüyoruz. Sakarya'da da bölge müdürlüğü kurulması çok büyük bir şans. Yeni binanız da gayet hoş. Eksi binanız çok kötü durumdaydı, orayı hatırlayınca buranın güzelliği daha da bir artıyor" ifadesini kullandı.

Bayraktar, AA Sakarya Bölge Müdürlüğü'nün başarılı çalışmalar yürüttüğünü vurgulayarak, "Burası tamamen Atakan Çelik'in eseridir. Buraya başka bir müdür atansaydı, böyle bir binaya kavuşmak zor olurdu. Bu bina AA'nın büyüklüğüne yakışan bir bina olmuş. Atakan Çelik de değerli bir kardeşimiz, onunla da iftihar ediyoruz ve inşallah daha da iyi çalışmalarınızı bekliyoruz" diye konuştu.

AA Sakarya Bölge Müdürü Atakan Çelik ise Bayraktar'a çalışmalar hakkında bilgi vererek, AA'nın 100. yıl vizyonunu anlattı.

Kaynak: AA