Servet Kocakaya Bitlislileri coşturdu

Van Gölü'nde yapılan "4.Uluslararası Bitlis-Van Su Sporları Festivali" etkinlikleri kapsamında sanatçı Servet Kocakaya, Bitlis'in Tatvan ilçesinde konser verdi.

Servet Kocakaya Bitlislileri coşturdu
Etkinliklerin büyük kısmının Tatvan sahilinde gerçekleştiği İşletme Parkı'nda konser veren sanatçı Servet Kocakaya, seslendirdiği Türkçe ve Kürtçe şarkılarla vatandaşları coşturdu. Birbirinden güzel şarkılar seslendiren Kocakaya, aralıklarla konuşma yaparak Tatvan'ın güzelliklerine değdi ve Tatvan sahilinde konser vermenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Van Gölü'nün halk arasında Tatvan Denizi olarak anıldığını ifade eden Kocakaya, barış sürecinin çok önemli olduğunu ve süreçte güzel gelişmelerin yaşandığını, daha da olumlu sonuçlar elde edileceğini umut ettiklerini söyledi.

Konsere, il ve ilçe dışından gelen vatandaşlarla birlikte yoğun katılım oldu.

Öte yandan,'4. Uluslararası Bitlis-Van Su Sporları Festivali'etkinlikleri kapsamında, 30 Haziran Pazar günü yamaç paraşütü, yelken ve sörf yarışları, plaj voleybolu, bisiklet turu ödül töreni, sanatçı Burak Kut konseri, 01 Temmuz Pazartesi günü ise gölde yapılacak olan birbirinden farklı yarışmalar ve Van Gölü feribot turu yapılacağı belirtildi.