Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

KONYA - Selçuklu Belediyesi öncülüğünde Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Necmettin Erbakan Üniversitesi'nin işbirliğinde bir yıl boyunca devam eden Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi'nin yıl sonu değerlendirme toplantısı yapıldı.

Belediyesi sosyal tesislerde gerçekleştirilen toplantıda, konuşan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, SEDEP'in, Türkiye'ye örnek bir proje olduğunu belirterek, yaptıkların işi geliştirmenin herkesin görevi olduğunu kaydetti.

Altay, yapılan eleştirilerin kendileri için önemli olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Bu işin uygulayıcıları olduğunuz için nerede aksaklık, problem olduğunu en iyi bilen sizlersiniz. Sizlerden bu yıl aksayan yönlerimizi bizlere iletmenizi ve yeni eğitim yılı için fikirlerinizi alıyoruz. Yapılan eleştirilerin tamamı bizim için önemli. Bugün burada yapacağınız katkılar, gelecek yıl ve sonraki yıllarda işin daha verimli yürümesini sağlayacak."

Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca, Selçuklu Belediyesi, Necmettin Erbakan Üniversite ve Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği çerçevesinde değerler eğitimi kapsamında örnek bir projeyi hayata geçirdiklerini kaydetti.

Kaynak: AA