Anadolu Arastası Kooperatifi’nde Bozbey Güven Tazeledi

Nilüfer Belediyesi tarafından hayata geçirilmesi planlanan Anadolu Arastası Kooperatifi’nde yapılan genel kurulda başkanlığa seçilen Mustafa Bozbey güven tazeledi.

Anadolu Arastası Kooperatifi’nde Bozbey Güven Tazeledi
Nilüfer Belediyesi öncülüğünde Balat’ta hayata geçirilecek olan Anadolu Arastası’nda kooperatif seçimi yapıldı. Balkanlar’dan Kafkaslar ve bütün Türkiye’yi kapsayacak olan Anadolu Arastası projesinde çalışmalar devam ederken, genel kurulda Başkan Mustafa Bozbey yeniden bu görevi 3 yıllığına üstlendi.

Üyelere teşekkür eden Başkan Mustafa Bozbey, proje hakkında da bilgi verdi. DSİ ve Bursagaz ile yaşanan sıkıntıları aştıklarını ifade eden Bozbey, “Alt yapı inşaatı sıkıntıların aşılmasıyla yeniden hız kazandı. Vaziyet planında birtakım değişiklikler oldu, ama sonunda herkes tarafından mutabık kalındı. Eylül ayında alt yapı çalışmaları tamamlanacak ve hemen üst yapıya başlayacağız” dedi.

Kurulan kooperatifin tüm paydaşları kapsadığını vurgulayan Bozbey, “Buradaki ahengin hiçbir zaman bozulmamasını arzuluyorum. Kooperatifin yönetimine kim gelirse gelsin proje aksamadan yürümelidir. İleride kooperatif yönetimi sivilleşecektir, ama şimdi mevcut yapı korunmalı” diye konuştu.

Genel kurulda her yıl yapılan başkanlık seçimi oy çokluğuyla 3 yıla uzatılırken, yönetimde ise her bölgeden ve Nilüfer Belediyesi’nden olmak üzere birer kişilik temsilci yer aldı.
Kaynak: İHA