Traveler Club Şirket Yetkilileri, Doka Genel Sekreteri Kaldırım'ı Ziyaret Etti

Trabzon - Riyad'dan Trabzon'a tarifesiz uçak seferlerini başlatan Traveler Club şirketi yetkilileri, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım'ı ziyaret etti.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu'n da katıldığı ziyarette Kaldırım, Traveler Club Genel Müdürü Turki Abdullaziz El Yahya, Hasan El Zahrani ve beraberindekilerle bir araya geldi.

El Yahya, Türkiye'de birçok ili gezme fırsatı bulduklarını belirterek, "Bölgenin doğal güzellikleri tüm Arap dünyasını cezbediyor. Riyad'dan yapılan tarifesiz uçak seferlerini Cidde ve Medine'den de yapmayı arzuluyoruz. Önümüzdeki hafta gelecek 3 uçakla uçuşlar artarak devam edecek" diye konuştu.

Kaldırım ise bölgenin eşsiz doğal güzelliklerinin yanında yatırım olanaklarının da fazla olduğunu ifade ederek, "Biz bu doğal güzelliğin en iyi şekilde değerlendirilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Bölgemiz 4 mevsim yabancı ve yerli turist potansiyeline hitap edebilir. Sizlere her zaman yardımcı olmaya hazırız" dedi.

Hacısalihoğlu da iş adamları olarak her türlü destek ve işbirliğine hazır olduklarını vurgulayarak, özellikle yatırım konusunda önemli işbirliklerine imza atabileceklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından ziyaretin anısına Kaldırım ve Hacısalihoğlu, heyete çeşitli hediyeler verirken heyet de Kaldırım ve Hacısalihoğlu'na hurma takdim etti.

Kaynak: AA