Milli Eğitim Müdürü Ateş, Sendika Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

IĞDIR - İl Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş, kentteki sendika temsilcileriyle bir araya gelerek eğitimdeki sorunlar hakkında fikir alış verişinde bulundu.

Kentteki bir otelin toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Ali Arslan, Eğitim İş Şube Başkanı Cemil Taşkın, Memur-Sen Şube Başkanı Malik Akşit, Eğitim-Sen Şube Başkanı Yılmaz Hun ve şube müdürleri katıldı.

Ateş, burada yaptığı konuşmada, İstanbul'un fethinin 560. yıl dönümünü kutladığını, 1453 tarihin önemli olduğunu söyledi.

Sendika temsilcileriyle eğitimdeki sorunları konuşmak için bir araya geldiklerini belirten Ateş, "İlimizde yaklaşık 2 bin 500 öğretmenin bin 900'e yakını sendikalı. Burada masada yaklaşık bin 900 kişi ile masada oturduğumuzu düşünüyoruz. Bin 900 kişinin söz hakkı verdiği arkadaşlarımızla bir araya geldik. Çalışırken aile içinde bir birimizi dinlemeye birbirimizden faydalanmaya ihtiyacımız var. Bu istişare toplantısı bunun için yapılmış bir toplantıdır" diye konuştu.

Toplantıda, eğitimdeki sorunlar, 4+4+4 sisteminin bir yıl içinde getirdiği olumlu olumsuz yönler ele alınarak, gelecek öğretim yılında daha verimli hale getirilmesi için görüş alış verişinde bulunuldu. Öğretmen ve idarecilerin sorunları ele alındı.

Kaynak: AA